Čím sú výnimočné dámske hodinky Festina?

Švajčiarsky výrobca hodiniek Festina, bol založený už v roku 1902. V roku 1984 prebral švajčiarsku značku Festina Miguel Rodriguez, čím vytvoril skupinu Festina-Lotus. Počas svojej vyše 100 ročnej tradície sa značka Festina teší z pozície vedúcich značiek hodiniek v rámci celej Európy, pričom je najlepšie predávanou značkou v domácej krajine. Festina však rozšírila svoje pôsobenie v oblasti hodiniek zavedením nových – štýlových, praktických a športových hodiniek, vhodné na použitie v skoro každej situácií.

festina1V roku 1996 sa dostávajú na trh hodinky s mechanikou Mecaquartz, spájajúca mechanické a quartzové prvky mechaník. Inováciou ovplýval aj rok 1999, kedy začala Festina vyrábať radu Gold, a teda hodinky z 18K zlata. Postupne ďalšími rokmi pribúdali nové kolekcie, pričom kolekcia No9 dosiahla veľký úspech v celom svete. Neskôr v r. 2009, bola zavedená kolekcia CERAMIC – vybavená špičkovými technológiami. Keramické hodinky sa teda začali vytvárať z materiálov ako oceľ, guma alebo z ďalších keramických prvkov, ktoré vytvárali moderné hodinky, vhodné na použitie ako módny doplnok. Na základe úspechu predošlej kolekcie, vyšla nová farebná kolekcia.
Prioritou pre značku Festina sú jednoznačne mechanické chronografy. Festina sa totiž zameriava na zákazníkov, kupujúcich si hodinky pre život s vysokou životnosťou, presnosťou, štýlovým dizajnom a odlišnosťou.

 

festina2V širokej ponuke si každý príde na svoje.  Spomedzi kolekcií ako sú klasické, športové, tendance alebo napr. aj zlaté hodinky, si môžete vyberať každým rokom z novších a inovatívnejších modelov. Športová edícia sa teší najväčšej obľube, nakoľko je Festina dlhoročným sponzorom Tour de France, pričom produkuje známu sériu moderných a svetlých hodiniek.

 

festina3Naposledy vynašla firma Festina dvojitý chronograf Festina Tour, ktorý je v dámskom modeli obohatený o neobvyklý gumený náramok. Farebne a graficky odlíšené ciferníky sú kryté minerálnym sklom, ktoré je ručné brúsené a tvrdené. Remienky sú takisto dostupné v rôznych tvaroch a farebných prevedeniach. Vyberie si naozaj každá žena.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *