Aké hodinky k obleku?

Odkedy sú mobily dostupné pre každého, čoraz menej sa objavujú zápästia ozdobené vkusnými hodinkami. Všetci vieme, že mobily ani zďaleka nevyzerajú tak elegantne ako správne zvolené hodinky a preto sa k ním stále vraciame. Hodinky už dávno neslúžia len ako ukazovateľ času ale aj ako šperk pre dominantného gentlemana.

Určite nie je správne ak posudzujeme elegantnosť hodiniek podľa ceny prípadne značky. Ak chceme uloviť elegantný kúsok nemusíme siahať hlboko do vrecka. Stačí sa len poobzerať po nie tak luxusných obchodoch a vybrať si nie podľa ceny ale podľa štýlu.

Vyhýbajme sa pritom známym hodinkovým faux-pas(om). Berme na vedomie, že nič nevyzerá tak neprofesionálne ako športové hodinky pri elegantnom obleku. Ak ste človek, ktorý mimo „oblekovania“ aj športuje, odporúčame určite zvoliť hodinky s vymeniteľným remienkom alebo zvoliť športovú eleganciu.

Myslíme preto na to, že zápästie ako také priťahuje pozornosť vždy, rovnako ako nechty či ligotavá obrúčka. Len si spomeňte aké vedia byť ženy detailistky a ako si všímajú na mužoch topánky, tmavé ponožky či dokonca dokonalý uzol na kravate.

Hodinky sú trendy vždy a naďalej zostanú vaším najdôležitejším doplnkom.

 

 

One thought on “Aké hodinky k obleku?”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *