Škandinávsky štýl

Ponorme sa do škandinávskeho štýlu  plného unikátnych náramkových hodiniek. Škandinávsky štýl patrí medzi najobľúbenejšie z dôvodu svojej jednoduchosti a ľahkosti. Do škandinávskeho štýlu jednoznačne patria značky Daniel Wellington, Cluse a Mockberg.

Daniel Wellington je jedna z najobľúbenejších značiek vôbec. Hodinky vyjadrujú jednoduchosť a eleganciu. V ponuke nájdete hodinky rôznej veľkosti a v rôznych farbách, Daniel Wellington ponúka aj samostatné remienky, čiže si môžete vytvoriť vlastný štýl hodiniek. Dokonale sa k hodinkám hodí náramok Daniel Wellington.

Mockberg je mladá značka, ktorá vznikla nespokojnou ženou, ktorá hľadala pre seba niečo unikátne. Bohužiaľ sa jej to nepodarilo a tak vznikol nápad vytvoriť vlastnú kolekciu a tak sa aj stalo. Jemný štýl s nádychom elegancie sa dokonalé hodí na dámske zápästie a pre akúkoľvek príležitosť.

Cluse exkluzívne holandské hodinky, ktoré sú navrhované v štýle podľa francúzskeho mestečka Cluses. Sú vyrábané so starostlivosťou a pozornosťou so zameraním na minimalistický štýl. Hodinky už dávno nie sú len na označenie času ale aj na definovanie našich momentov.

Škandinávsky štýl má niečo pre každé dievča, ženu, či muža a navyše hodinky sú cenovo dostupné.

Ak ešte nevlastníte hodinky škandinávskeho štýlu je čas! V jednoduchosti je jednoducho krása.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *