VOSTOK EUROPE: novinky Ekranoplán!!!

Značka Vostok Europe prichádza na trh s novinkami kolekcie Ekranoplán. Nové, nadčasové modely vieme aktuálne dodať do 1-2 pracovných dní.
Dva modely, dve farebné prevedenia, dva typy strojčeka. Či preferujete automaty alebo Quartzové hodinky, pri týchto modeloch si prídete na svoje.

Model Vostok Europe Ekranoplán OS2B/5465160 v čierno-červenom prevedení, so strojčekom Quartz skrášľuje úchvatný chronograf. Model Vostok Europe Ekranoplán 2432/5455157 ma automatický strojček s možnosťou mechanického natiahnutia. Oba modely majú na ručičkách a indexoch použitú skvelú svetelnú technológiu 17 tríciových svetelných zdrojov švajčiarskej spoločnosti Mb-Microtec:

Švajčiarska spoločnosť mb-microtec vyrába samostatne svietiaci zdroj svetla, ktorý je 100 krát jasnejší ako ktorákoľvek porovnateľná technológia. Svetlo je vyžarované zariadením GTLS (Gaseous Tritium Light Source). Osvetlenie nepotrebuje batériu ani iný zdroj svetla. Nevyžaduje žiadnu údržbu ani špeciálne zaobchádzanie, jeho životnosť je viac ako 20 rokov. Táto technológia je využívaná predovšetkým k zabezpečeniu bezpečnosti (núdzové východy) ochrany v priemysle a pre vojenské jednotky, ktoré ju využívajú od roku 1991.

Toto osvetlenie na rozdiel od luminiscencie nemusí byť nabíjané slnečným alebo umelým zdrojom svetla.