ASTRON – seiko

Hodinky japonskej značky Seiko sú takmer vždy o krok v pred.

Predstavujeme Vám úplne novú kolekciu ASTRON 2014, ktorá sa začala predávať začiatkom tohto roka. Táto kolekcia má na rozdiel od modelov v roku 2012 a 2013 vypuklé antireflexné zafírové sklíčko, ktoré v zmenšenej veľkosti kopíruje zaoblenie Zeme.

Seiko si drží úroveň medzi hodinkami, či už dokonalosťou, dizajnom alebo technikou. Opäť je na prvom mieste spomedzi hodiniek, ktoré majú GPS a solárny pohon. Je zabezpečený akumulátorom, čiže dobíjaný slnečným alebo umelým svetlom. Výhoda tejto modelovej rady je, že v hodinkách netreba meniť batériu a majú luminiscenčné ručičky. Pomocou GPS prijímača si hodinky dokážu prijímať signál globálneho systému a na základe neho určiť časové pásmo.

Zaoblené sklíčko a prvky znázorňujúce svetadiely bolo vytvorené preto, aby hodinky pripomínali našu planétu. Modely prišli na trh s troma verziami oceľových púzdier (48 x 18mm) – brúsenej ocele s čiernou alebo zlatou PVD úpravou (technológia zlatenia a vďaka nej je zlátenie oveľa odolnejšie proti opotrebeniu a oderu) alebo bez povlakovania. Z tejto modelovej rady si môžte vybrať silikónový a kožený remienok alebo oceľový a titánový náramok.

astronASTRON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veríme, že náramkové hodiny sú doplnkom, ku ktorému máme dôverny vzťah.  Najlepšie hodinky žijú s jeho nositeľom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *